Skip to main content

Är du redo att ta ditt företag till nästa nivå med en uppdaterad digital närvaro? Exacta Digital, en av Sveriges ledande webbyråer, är här för att hjälpa dig. Med över 10 års erfarenhet har vi hjälpt företag att nå sina mål och skapat många framgångsrika webbplatser.

Bäst inom webbutveckling, Google Ads och SEO

Vårt team består av erfarna utvecklare, designers och digitala experter med en gemensam passion för att skapa lönsamma och användarvänliga webbplatser. Vi använder den senaste tekniken och metoderna för att säkerställa att din webbplats ser bra ut och fungerar smidigt, samtidigt som vi använder vår expertis inom SEO och Google Ads för att öka din synlighet inför både befintliga och potentiella kunder.

Vi vet att ingen verksamhet är den andra lik, och vi erbjuder därför skräddarsydda lösningar för att möta dina specifika behov. Vi arbetar nära tillsammans med dig för att förstå ditt företags mål och visioner, och utvecklar en lösning som passar just dig.

Vi ser alla våra samarbeten som långsiktiga strategiska partnerskap. Vi är dedikerade till att hjälpa dig att nå dina mål, och vi arbetar hårt för att säkerställa att din webbplats är uppdaterad och optimerad för kontinuerlig förbättring i både resultat men också i webbprestanda, säkerhet och tillgänglighet.

Webbtjänster för en komplett lösning

Vi erbjuder ett specifikt men ändå ganska brett utbud av tjänster. Webbutveckling, e-handel, sökordsoptimering, GoogleAds och mer. Vi tar hand om allt, från design till teknisk implementering, så att du kan fokusera på att driva ditt företag.

Alla våra kunder får även möjlighet att teckna webbförvaltning med oss. Då ingår hosting, support och uppdatering av mjukvara. Det är en populär väg att välja och det gör att vi över tid blir väldigt bekanta med dig, ditt företag och dina mål.

Exacta Digital – för framgångsrik digital närvaro

Om du vill ta ditt företag till nästa nivå med framgångsrik digital närvaro så är Exacta Digital din webbyrå. Med vår kombination av expertis, erfarenhet och dedikation till våra klienter, är vi säkra på att vi kan hjälpa dig att nå dina mål.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation och låt oss hjälpa dig att skapa en stark och framgångsrik närvaro online.