Skip to main content
Health

Tandblekning Jakobsberg

By 17 April 2023No Comments

Letar du efter ett sätt att ljusa och bleka dina tänder i Jakobsberg? Viksjö Tandhälsa har den perfekta lösningen för dig! Våra erfarna tandläkare kan hjälpa dig att få det bländande och vackra leende som du alltid har velat ha. Våra tandblekningsbehandlingar är utformade för att vara säkra, pålitliga och effektiva.

På Viksjö Tandhälsa förstår vi hur viktigt det är att ha ett vackert leende. Ett strålande, vitt leende kan vara skillnaden mellan att känna sig säker eller osäker när det gäller ditt utseende. Det är därför vårt expertteam erbjuder patienterna tandblekningsbehandlingar av högsta kvalitet som finns tillgängliga i Jakobsberg.

Våra tandblekningsbehandlingar på Viksjö Tandhälsa ger inte bara ett bländande vitt leende utan tar också bort år av missfärgning och fläckar som orsakats av vanor som rökning eller att regelbundet dricka kaffe och te. Varje behandlingsplan skräddarsys specifikt för varje patients individuella behov för att säkerställa maximalt resultat med minimala risker i samband med ingreppet.

Avancerad tandblekning Jakobsberg

Till skillnad från vissa andra tandblekningsbehandlingar använder vår behandling på Viksjö Tandhälsa avancerad laserteknik som är mer skonsam mot tandemaljen än andra tekniker som använder hårdare syror och blekningslösningar. Under varje behandlingssession applicerar våra tandläkare en intensiv ljusstråle på patientens tänder som hjälper till att aktivera en speciell blekningsgel som innehåller peroxidbaserade ingredienser som tränger djupt in i emaljen på varje tand för att bryta ner eventuella fläckar eller missfärgningar orsakade av mat, dryck och naturliga åldrandeprocesser. Hela processen tar vanligtvis bara en timme och ger omedelbara resultat efter varje session.

För dem som önskar mer långvariga resultat av sina tandblekningsbehandlingar i Jakobsberg erbjuder Viksjö Tandhälsa sina patenterade lösningar med take-home-kit. Dessa kit innehåller skräddarsydda brickor som är utformade specifikt för varje patients mun och innehåller speciella blekningsgeler som kan användas under flera dagar eller veckor beroende på patientens önskade resultat av sin behandlingsplan. Detta är särskilt användbart för dem som vill ha ett ljusare leende utan att behöva gå igenom flera sessioner på vår klinik.

Oavsett vilken typ av behandlingsplan du letar efter när det gäller att uppnå ett ljusare leende i Jakobsberg har Viksjö Tandhälsa dig! Från våra laserljusbehandlingar på kliniken till våra unika take-home-kit fyllda med specialformulerade geler; var trygg i vetskapen om att din resa mot att uppnå ett bländande vitt leende börjar här! Låt oss hjälpa dig att få vitare tänder idag så att du kan känna dig säker på ditt utseende igen!