Skip to main content

När jag först startade min e-handelsverksamhet, hade jag svårt att hantera all logistik. Beställningar översvämmade mitt skrivbord, och jag blev snabbt överväldigad av allt ansvar. Sedan stötte jag på Exacta, och min värld förändrades till det bättre.

Ett prisbelönt företag

Det som först drog min uppmärksamhet var att Exacta utsågs till Gasellföretag både 2020 och 2021. Det talade volymer om deras tillförlitlighet och kompetens inom logistikbranschen.

En Fullservicelösning

Exacta erbjuder mer än bara traditionell logistik. De hanterar:

  1. E-handelslogistik: De har gjort det enkelt för mig att fokusera på mitt varumärke medan de tar hand om all e-handelslogistik.
  2. Logistik för alkohol: De har specialiserat sig på att skräddarsy logistiklösningar för alkoholprodukter, vilket var perfekt för min nisch inom import och distribution av fina viner.
  3. Pack och plock: Med deras tjänst kan jag vara säker på snabba leveranser och minimala fel.
  4. Returhantering: Exacta har sett till att alla mina kunder är nöjda, vilket resulterar i upprepad verksamhet.
  5. Hantering av farligt gods: Även om detta inte gällde för mig, var det imponerande att se deras kompetens även inom detta område.

Bortom Logistik

Vad som verkligen imponerade på mig var att Exacta inte bara var ett logistikföretag. De erbjuder även:

  • Webbproduktion: Från att skapa webbplatser på WordPress till att hjälpa till med SEO, Exacta har alla verktyg för att få min online-verksamhet att blomstra.
  • Ekonomitjänster: Bokföring, löneberedning, punktskatt – du nämner det, och de har en lösning.

Personlig Och Närhet

Med sitt hjärta i Hallstavik, bara 10 mil från Stockholm, kändes det som att Exacta verkligen förstod den lokala marknaden. De behandlade mig inte som en i mängden, utan som en del av Exacta-familjen.

Så om du, precis som jag, letar efter en pålitlig partner inom logistik och mer, rekommenderar jag varmt Exacta. Inte bara löser de dina logistiska problem, men de ger även den extra touchen för att säkerställa att ditt företag blomstrar. Tack, Exacta, för att ni gjorde min e-handelsresa så mycket enklare!