Skip to main content
General

Min upplevelse med Exacta: Den moderna och personliga redovisningsbyrån

By 11 July 2023No Comments

Jag har alltid varit en förespråkare för att ägna tid åt det man gör bäst. I mitt fall är det att driva mitt företag och leda mitt team till framgång, men det betyder också att jag har mindre tid tillgänglig för andra viktiga delar av företagandet – som ekonomi och redovisning. Det var då jag hittade Exacta, den moderna och personliga redovisningsbyrån som förvandlade mitt ekonomiska kaos till ordning och struktur.

Bred tjänsteutbud som mötte mina föränderliga behov

Exactas tjänsteutbud är brett, vilket gav mig möjlighet att bygga på, eller skala av, allt efter att mina behov förändrades. De kunde hjälpa mig med bokföring, bokslut, årsredovisningar, lönefrågor och skattefrågor – allt under samma tak.

Löpande redovisning och kvalificerad redovisning

Exacta förstod att för att ha en lyckad redovisning krävs planering och struktur. Med deras hjälp blev min redovisning enklare och överskådligare, vilket sparade både tid och pengar för mitt företag. De hjälpte mig att sammanställa min löpande bokföring, analyserade och såg till att alla siffror hamnade rätt. Det var fantastiskt att se bokslutet som mycket mer än bara ett dokument – för Exacta är det ett viktigt verktyg för företagets framtid och utveckling.

Alkoholskatt & punktskatt

Att hantera alkoholskatt och punktskatt kan vara en utmaning för de som importerar produkter som alkohol och tobak. Tack vare Exacta, jag behövde inte oroa mig för det längre. De var behjälpliga och guidade mig så att allting gick till som det skulle.

Löneberedning och anställning

Att ha en fungerande löneberedning är en av de viktigaste faktorerna i ett företag. Med Exacta vid min sida kunde jag vara säker på att mina anställda fick rätt lön, i rätt tid. De hjälpte mig även med alla förberedelser och säkerställde att allt var på plats när jag anställde ny personal.

Oberoende rådgivning

Att ha en oberoende rådgivare är otroligt värdefullt. Exacta fungerade som den objektiva och erfarna rådgivare som jag behövde, alltid redo med anpassade lösningar som var bäst för mina specifika situationer.

Kontakt med Exacta

Oavsett om du är osäker på vad du behöver hjälp med, eller om du har specifika frågor kring redovisning, bokföring eller bokslut, tveka inte att kontakta Exacta. De hjälpte mig att identifiera mina behov och skapade en anpassad lösning för mig.

Om du, precis som jag, letar efter en modern och personlig redovisningsbyrå som kan göra ditt företags ekonomi enklare och mer överskådlig, kontakta Lukas på Exacta. Han hjälpte mig med min redovisning och jag är övertygad om att han kan hjälpa dig också.

Låt oss prata ekonomi – jag rekommenderar Exacta!