Skip to main content

Om du söker efter ett kontorshotell i Stockholm med flexibla lösningar är det oss du ska vända dig till. Hagalunds Kontorshotell ligger i Solna och inte så långt från Stockholm City och Odenplan. Eftersom det ligger så central så är förbindelser goda och parkeringsmöjligheterna bra för dig som hyresgäst. 

Och som kreatör, företagare och entreprenör eftersöker man ofta en inspirerande miljö som känns givande att arbeta i, och eftersom efterfrågan har blivit allt vanligare att hyra en plats på ett kontorshotell så har vi byggt upp ett kontorshotell i kreativ miljö. Faktorer som gör den stora skillnaden är flexibiliteten, miljön och människorna.

Hos oss får du också en kontorsplats och ett nätverk i ett.

Vi är ett flexibelt kontorshotell i Solna och som företagare, entreprenör och kreatör behöver du en givande, inspirerande och bra miljö att arbeta i. Vårt kontorshotell ger dig den perfekta miljön för att utveckla ditt företag ytterligare. Vi har alla tjänster och bekvämligheter som du behöver för att känna dig bekväm och produktiv när du arbetar.

Några av fördelarna med att bo på vårt kontorshotell är bland annat följande:

– Bekvämt läge nära allmänna kommunikationer

– Fullt möblerade kontorsutrymmen

– Tillgång till höghastighetsinternet

– tillgång till ditt kontorsrum dygnet runt

– Mötesrum och konferensfaciliteter på plats

– Professionell receptionist och administrativt stöd

– Gratis parkering

– Närhet till lokala attraktioner och restauranger

På Hagalunds kontorshotell förstår vi att kontorslokaler är en stor investering för alla företag. Därför erbjuder vi kontorshotellösningar som passar olika behov och budgetar. Vårt vänliga team av yrkesmän är alltid tillgängliga för att hjälpa dig att hitta rätt kontorslösning som passar dina specifika behov.

Så om du letar efter ett kontorshotell i Stockholm, kontakta oss idag för att få veta mer om våra kontorslösningar. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa den perfekta kontorsmiljön för framgång!