Skip to main content
General

Logistikrevolution med Exacta

By 11 July 2023No Comments

Jag vill idag ta några minuter att dela med mig av en revolutionerande upplevelse jag haft i mitt företagande – en upplevelse kring logistik och distribution. Mitt företag, som ligger inom e-handelsbranschen, stod inför stora utmaningar när det gällde att hålla jämna steg med den snabbt ökande försäljningsvolymen. Vi behövde en lösning som kunde hjälpa oss att hantera vår logistik på ett smidigt och effektivt sätt. Lösningen kom i form av Exacta, det personliga logistikföretaget inom tredjepartslogistik (3PL).

Personliga logistiklösningar med Exacta

Exacta, som har sina lager både i Hallstavik utanför Stockholm och i Karlskoga, har varit vår klippa när det gäller logistikhantering. De erbjuder skräddarsydda lösningar som får vår logistik att gå som en klocka. Oavsett om det handlar om ordermottagning, distribution, eller returhantering, Exacta tar hand om allt. Medan vi fokuserar på vår kärnverksamhet, sköter Exacta logistiken. Så enkelt är det!

En frihet jag inte visste att jag behövde

Med Exacta vid vår sida har vi upplevt friheten att växa och utveckla vår verksamhet utan att behöva oroa oss för logistiken. Tack vare deras effektiva och skräddarsydda tjänster har vi haft mer tid att lägga på vårt varumärke och kundrelationer. Exacta har helt enkelt blivit vår “logistikavdelning“, vilket har varit ett enormt stöd för oss.

Över förväntan

Jag vill särskilt framhålla Exacta’s tjänster inom “pack och plock”. Deras erfarenhet har visat sig genom snabb och korrekt hantering av våra beställningar, vilket säkerställer att våra kunder får sina produkter snabbt och felfritt. I tillägg till detta har deras lösningar för returhantering gjort det lätt för våra kunder att returnera produkter, vilket i sin tur har stärkt vårt varumärkes rykte.

Rekommendation till andra företagare

Om du står inför utmaningar inom logistik och distribution för ditt företag, vill jag varmt rekommendera Exacta. Med ett brett utbud av logistiktjänster, inklusive lagerhållning, etikettering och hantering av farligt gods, kan de skräddarsy lösningar som passar just ditt företags behov.

Kontaktuppgifter till Exacta

För att komma i kontakt med Exacta kan du ringa Kristofer Reinsson, Business Manager på telefonnummer 010 – 207 45 05 eller maila kristofer@exacta.se. Du kan också skicka ett meddelande via deras webbplats. Exacta finns där för att hjälpa dig att ta ditt företag till nästa nivå genom att göra logistikhanteringen till deras ansvar.

I en värld där företag ständigt behöver anpassa sig till förändrade förhållanden, är det skönt att veta att det finns pålitliga partners som Exacta. Så, ta steget och kontakta dem idag – du kommer inte att ångra dig!